17 Mayıs 2015 Pazar

Temizlik Sektöründe ‘’Yılın Annesi’’ Saniye KAYA


Deça Hizmet Grupları firmasının Ana Sponsorluğunda gerçekleşen Geleneksel 2’nci Cleaner Magazine Yılın Annesi ödülü bu yıl Saniye KAYA’nın oldu.
Firma Pazarlama ve İdari İşler müdürü Gül BİTNEL törende yaptığı konuşmada;Kadına bahşedilip de Erkeklerde olmayan en önemli meziyetlerin başında Annelik gelmektedir. Ana olabilmek ve bu meziyetle donatılmak ne kadar güzel bir duygudur !…
Analar olmasaydı insanlık olmazdı. Ana o kadar değerlidir ki , Cennetin Anaların ayağının altında olduğunu unutmayalım Analarımız ailenin temel direği ve toplumun da geleceğidir. Sağlam bir toplum ancak temelleri sağlam atılmış Aileyle yapısı ile mümkündür. Analarımız dilimizin öğreticisidir. Hayatı bize tanıtanlardır.
Bu anlamda annelerimiz ilk ve ebedi öğretmenlerimizdir. Bizim onlardan öğreneceklerimiz bir hayat boyu devam eder. Hayatımıza ait güzelliklerin başında hep anamızın bize öğrettikleri ve bizim için yaptıkları gelir. Anaların çocuklarına sevgileri karşılıksızdır. Gerçek sevgi ve merhameti görmek isteyenler annelerimize bakmalıdırlar. Onların her bakışında sevginin ayrı bir yanı keşfedilir. Çünkü sevgili annelerimiz için ne yapılsa azdır.dedi.
Yılın Annesi Saniye Kaya;15 yıldır temizlik sektörünün bir çalışanıyım,biri üniversitede 2 oğlum var onları bu sektörede ki işlerde çalışarak büyüttüm,yaptığım işi severek ve bilinçli yapmaya çalışıyorum.Firmamızın verdiği eğitimleri hiç bir zaman kaçırmamış olmam kendimi geliştirmemde bana çok büyük kattı sağlamıştır.Bana bu ödülü layık gören Başta Deça Hizmet Grupları Genel Müdürü Ali Murat ÇİMEN beye, Firma Pazarlama ve İdari İşler müdürü Gül BİTNEL ve Cleaner Magazine Medya Grup Başkanı Hakkı KORKMAZ beye çok teşekkür ederim.

Cleaner Magazine Haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder