22 Ocak 2016 Cuma

WIN EURASIA Metalworking’de geri sayım başladı


11-14 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan WIN EURASIA Metalworking için geri sayım başladı. Fuar bu yıl sergilenen ürünlerin yanı sıra, özel bölüm ve etkinlikleri ile de ziyaretçilerine zengin bir içerik sunuyor.
11-14 Şubat 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan WIN EURASIA Metalworking, imalat sanayiinin liderlerini ağırlamaya hazır. Metalworking Eurasia ve Surface Treatment Eurasia fuarları kapsamında; sac levha işleme ve yüzey işlem teknoloji zincirinin tamamına odaklanacak olan fuar, bu yıl sergilenen ürünlerin yanı sıra özel bölüm ve etkinlikleri ile de sektöre yön verecek.
İlk kez geçtiğimiz yıl düzenlenen Robotics ve Safe@Work özel bölümlerinin yanı sıra bu yıl iki yeni etkinliğe daha imza atan WIN EURASIA Metalworking, “Automative Supply Chain” adı altında gerçekleşecek özel alanda sac işleme ve yüzey işlem sektörünü otomotiv sektörüyle buluştururken, “Metal İşleme Endüstrisinde Yüzey İşlem Teknolojileri” konulu forum aracılığıyla da yüzey işlem teknolojisindeki yeniliklere odaklanacak.
İleri teknolojiler Robotics çatısı altında
Robotik teknolojilerin üretim süreçlerindeki artan önemine dikkat çekmek amacıyla ilk kez geçtiğimiz yıl düzenlenen ve yoğun ilgi gören Robotics bu yıl ENOSAD (Endüstriyel Otomasyon Sanayicileri Derneği) işbirliği ile ziyaretçilerle buluşacak. 14 firmanın robotik çözümlerini sergileyeceği alanın ortasında oluşturulacak özel forum alanında ise fuar boyunca robotik çözümlerin imalat sanayiindeki yeri ve gelişimi üzerine çeşitli konularda sunum ve paneller gerçekleşecek. Bu alanda katılımı kesinleşen firmalar: Halıcı, E3 TAM, EMF Motor, ENTEK Otomasyon, FESTO, GÜNMAK, HKTM-HİDROPAR, KUKA ROBOTER CEE, MITSUBISHI Elektrik Turkey, NACHI EUROPE, SCHUNK Intec, STAUBLİ, YASKAWA Turkey, FANUC TURKEY.
Otomotiv üretim sürecini Automotive Supply Chain ile keşfedin
WIN Eurasia Metalworking bir yeniliğe daha imza atarak bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Automotive Supply Chain bölümü ile metal ve yüzey işlem sektörünün otomotiv üretimindeki yerini, kurulacak olan üretim bandında canlı olarak ziyaretçilerine aktaracak. 4 gün boyunca 10’a yakın firmanın katılımıyla 600 metekarenin üzerinde bir alanda gerçekleşecek etkinlikte, otomotiv üretim süreçleri şu başlıklar altında aşama aşama ele alınacak: Kesme – Ayırma, İşleme, Şekil Verme, Kaynak ve Bağlantı Ekipmanları, Markalama, Boya ve Yüzey İşlem, Süreçte Kalite Kontrol ve Lojistik.
Parts2Clean ve “Metal işleme Endüstrisinde Yüzey İşlem” Forumu
Surface Treatment Eurasia fuarı kapsamında Parts2Clean markası altında oluşturulacak uluslararası pavilyon ile endüstriyel parça ve yüzey temizleme teknolojileri bir arada sergilenecek.
Ayrıca VDMA ve GALDER işbirliği ile Surface Treatment Eurasia kapsamında “Metal işleme Endüstrisinde Yüzey İşlem” konulu bir forum gerçekleştirilecek. 2 gün sürecek forumda öne çıkan konular şunlar olacak: Temizleme ve ön işlem; Yüzey işlem ve kaplama teknolojileri; kaynak ve enerji verimliliği; çevre koruma/emisyonun azaltılması; yüzey teknolojileri aracılığıyla sac işleme süreçlerinin iyileştirilmesi.
İş sağlığı ve güvenliği, Safe@Work’de tartışılacak
İş sağlığı ve güvenliği konusunda yüksek risk taşıyan imalat sanayiine yönelik alınması gereken önlemler ve İSG konusunda Türkiye ve dünyada yaşanan son gelişmeler bu yıl ikinci kez düzenlenecek olan Safe@Work etkinlikleri kapsamında değerlendirilecek. 5. salonda oluşturulacak özel forum alanında ve konferans salonlarında İSAG (İş Sağlığı ve Güvenliği Profesyonelleri Derneği) işbirliği ile gerçekleşecek etkinlikler aracılığıyla, sac işleme ve yüzey işlem süreçlerindeki iş sağlığı ve güvenliği riskleri ele alınacak.
Uluslararası bir buluşma noktası
Sergilenen ürün ve gerçekleşen etkinliklerle sektörün nabzını tutacak olan WIN EURASIA Metalworking; tüm Avrasya ekonomik bölgesi için bir kez daha sektörün en önemli buluşması olarak öne çıkacak. Yerli ve yabancı katılımcı firmaların, yeni pazarlara ulaşması için, önemli olanaklar sunan WIN EURASIA Metalworking boyunca; Sanayi ve Ticaret Odaları, Meslek Odaları, Federasyonlar vb. kurumlarla işbirliği sonucunda Türkiye’nin dört bir yanından Anadolu Alım Heyeti ve satın almacı gruplar fuarı ziyaret edecek. Ayrıca, hedef ülkelerde gerçekleşen tanıtım çalışmaları sonucunda; fuar, 27 farklı ülkeden alıcı delegasyon grupları ile katılımcıları bir araya getirecek. Ekonomi Bakanlığı Alım Heyeti Programı kapsamında ise Avrupa, CIS ülkeleri, Afrika ve Ortadoğu’dan birçok satın almacı ağırlanacak.
Cleaner Magazine Haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder