11 Ocak 2015 Pazar

Sektörün yeni oyuncusu: Motto Blanc


Endüstriyel temizlik sektörünün öncü firmalarından Motto Blanc’ın Genel Müdürü Gürkan Gündemir, firmaları ile ilgili bilgi verdi.
Motto Blanc’ta ciddi bir altyapı ve tecrübeye sahip bir ekiple çalıştıklarını söyleyen Gündemir, bunun kendileri için büyük bir avantaj olduğunu belirtti. Gündemir, “Yüzde 100 hijyen konusunda temizlik sistemleri kurmak ve buna bağlı bütçeleri yönetmek, işimizin önemli bir parçasıdır. Bu da bizi sektörde farklı kılabilecek önemli özelliklerimizdendir” dedi.
Sektörün düşük olan kalitesini yukarıya taşımayı hedeflediklerinin altını çizen Gündemir, “Sistem kurulumunu destekleyecek, housekeeping Motto Kanguru Sistem, MottoBlanc microfiber bezler, Motto moplar, kat ekipmanları, temizlik otomatları ve padleri de portföyümüz içerisindedir. Yapmış olduğumuz yeni temaslar ile de stratejik ortaklıkları tesis etme çalışmalarımız devam etmektedir” şeklinde konuştu.
Motto Blanc, lafta değil, işleyişte çözüm ortaklığına aday
Her zaman müşteri memnuniyetine öncelik verdiklerine de değinen Gündemir, “Motto Blanc, doğru zemin ve yüzeyde doğru ürün, ihtiyaç kadar ürün tüketimi ile buna paralel doğru ekipman ve uygulama yöntemlerini birleştirmek suretiyle kaliteyi nasıl ucuza alabileceğimizin misyonunu üstlenmiştir. Lafta çözüm ortaklığı değil, gerçek işleyişte çözüm ortaklığı sunmaya aday olmuştur. Motto Blanc, yenilikçi ve kendini sürekli yenileyen, sürdürebilirlik ilkesine bağlı, çevre ve insana saygılı ürün üretme anlayışına sadık bir yapıdadır” ifadelerini kullandı.
Cleaner Magazine haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder