20 Şubat 2015 Cuma

ECZACIBAŞI PROFESYONEL’DEN KAYNAK NİTELİĞİNDE HİJYEN KİTAPLARI


Ev dışı tüketim sektöründe faaliyet gösteren Eczacıbaşı Profesyonel, çamaşır ve mutfak hijyeninin anlatıldığı kitaplarla sektör profesyonellerine destek olmaya devam ediyor.
EP Akademi Danışmanı Müzeyyen Pamir tarafından hazırlanan “Profesyonel Çamaşırhaneler için Tekstil Hijyeninde Temel Bilgiler” ve “Profesyonel Mutfaklarda Temizlik ve Hijyen Hakkında Temel Bilgiler” adlı iki hijyen kitabında sektör profesyonellerine temel bilgiler ve pratik öneriler sunuluyor.
Eczacıbaşı Profesyonel, ev dışı tüketim sektörüne sunduğu yenilikçi ürünlerin yanı sıra EP Akademi olarak hijyen alanında sunduğu önerilerle de müşterileri için çözüm ortağı olmayı sürdürüyor.
Eczacıbaşı Profesyonel Akademi Danışmanı Müzeyyen Pamir, sektörde geçirdiği uzun yıllara dayalı tecrübelerini ve bilgilerini hijyen kitapları serisiyle sektör profesyonellerine aktarıyor. Pamir’in şimdiye kadar yayınlanan “Profesyonel Çamaşırhaneler için Tekstil Hijyeninde Temel Bilgiler” ve “Profesyonel Mutfaklarda Temizlik ve Hijyen Hakkında Temel Bilgiler” adlı iki hijyen kitabı bulunuyor.
Hijyen serisinin ilk kitabı olan “Profesyonel Çamaşırhaneler için Tekstil Hijyeninde Temel Bilgiler” de endüstriyel çamaşırhanelerde yapılan profesyonel çamaşır yıkama operasyonu, çamaşır hijyeni ürünleri ve uygulamaları hakkında önemli temel bilgiler ve deneyimler yer alıyor.
Hijyen serisinin ikinci kitabı olan “Profesyonel Mutfaklarda Temizlik ve Hijyen Hakkında Temel Bilgiler” ise 2015 yılının ilk günlerinde yayınlandı. Kitap, gıdaların sağlıklı hazırlanmasından saklanmasına, ekipmanların ve yüzeylerin temizliğinden sanitasyonuna, operasyonda çalışan tüm personelin kişisel temizlik ve bakımına kadar mutfak hijyeni konusunda detaylı bilgiler içeriyor. Mutfak hijyeni konusunda sektör profesyonelleri ve müşterilerin kullanımı için temel bilgiler ve kurallara değinen kitap ayrıca “stewarding” bölümü sorumluları için çok değerli bir kaynak olma özelliği de taşıyor.


Cleaner Magazine Haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder