17 Ocak 2017 Salı

İSTASYON BTM Genel Müdür Fethi Uyanık ; Yakında Sektörde Çok Şey Değişecek !

Buhar Jeneratörleri, Çamaşırhane ve Kuru Temizleme pazarlarında faaliyet gösteren İSTASYON MAKİNE A.Ş.” Farkı Yaşa ” sloganı ile sektörde oluşturdukları sinerji ve ekip ruhunu İSTASYON BTM markası ile pekiştirdi.

İSTASYON BTM Genel Müdürü Fethi Uyanık; 2017 projelerimizin lansmanını çok yakında yapacağız. Ulusal basında Tv, dergi ve gazetelerde yapacağımız çok faydalı yayınlarla sektöre hizmet etmek istiyoruz. İSTASYON BTM (Butik Temizleme Merkezi)’de ,tamamen insan ve çevre sağlığını gözeterek son nesil ve teknoloji kullanarak ev tekstili ve kişisel tekstil ürünlerini kesinlikle yıpratmadan temizlemekte ve sağlıklı hizmet vermekteyiz. Maalesef sektörde kötü şartlarda, teknolojisi eskimiş makinelerde ve sağlıksız uygulamalarla yapılan kuru temizleme işlemler yüzünden vatandaşlarımız sağlıklarını riske atmaktadırlar. Bunun yanı sıra kıyafetlerde ciddi hasarlar oluşabilmekte ve maddi değeri yanında manevi değeri de olan giysiler de bozulmaktadır.
İSTASYON MAKİNE desteği ile Türkiye’de son teknolojiyle ilk ve tek olarak kurulan İSTASYON BTM (Butik Temizleme Merkezi)’de ‘’HiGlo’’ ürünü ile gerçek organik kuru temizleme yapılmaktadır.Her çeşit giyim; gömlek, ceket, pantolon, mont vs. otomatik ütü robotlarında hassas olarak ütülenmektedir.Bu hizmetler verilirken çalışan tüm ustalarımızın bilinçlenmesi ve bu işin ne kadar önem arz ettiğini anlamaları açısından eğitim yine vazgeçilmez bir unsur!
Doğaya dost makina ve hijyen ürünlerimizle, insana ve çevre bilincine saygı anlayışımızla hizmet etmeye devam ediyoruz. Tüm tüketicileri bilgilendirmeye ve daha kaliteli hizmet almaya davet ediyoruz. Ülkemiz ve insanlarımız daha iyisini çok daha iyisini hak ediyor!
Farkı hep birlikte yaşayalım!
CLEANER MAGAZINE

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder