31 Ağustos 2014 Pazar

AVRASYA TEMİZLİK SEKTÖRÜNÜN EN BÜYÜK BULUŞMASI İSTANBUL’DA GERÇEKLEŞECEK...


ISSA/INTERCLEAN Fuarı; ISSA ve Teshiad’ın işbirliği, Amsterdam RAI ve UBM NTSR’nin ev sahipliğinde ilk defa Türkiye’de düzenlenecek. Amsterdam, Orlando, Varşova ve Meksiko’dan sonra İstanbul’da, Avrasya’nın temizlik sektöründeki öncü firmalarını bir araya getirmeye hazırlanan fuar, 25 Eylül 2014’te WOW Convention Center’da kapılarını açacak.

Türkiye’de endüstriyel temizlik ürün ve servisleri sektörünü bir araya getirecek olan ISSA/Interclean, kendi kategorisinin lider fuarı olma özelliğine sahip bulunuyor. Fuarda; zemin bakım makinelerinden kimyasal temizleyicilere, cam ve dış cephe temizlik ekipmanlarından, buharlı temizlik ürünlerine kadar geniş yelpazede ürün grupları yer alacak. İlk yılında 80 firmanın katılımı ve toplamda 3 bin 500 yerli ve yabancı ziyaretçi hedefi ile yola çıkan ISSA/Interclean İstanbul Fuarı kapsamında ISSA/Teshiad işbirliği ile konferanslar da düzenlenecek. Katılımcıların ve ziyaretçilerin sektördeki son gelişmeleri takip etme ve öngörü kazanma fırsatını yakalayacağı ISSA/Interclean Fuarı 25-27 Eylül tarihlerinde WOW Convention Center 
Yeşilköy’de yapılacak.
25 Eylül’de başlayacak fuar öncesi görüştüğümüz Dünya Temizlik Endüstrisi Birliği 
Avrupa ve Ortadoğu Direktörü Keith BAKER ,temizliğin tüm dünya sağlığı için çok önemli olduğuna değinerek “Birçok uluslararası temizlik şirketi Türkiye’ye geldi. Türkiye çok önemli bir pazar, biz de gerçekleştireceğimiz etkinlikte tüm dünyadaki temizlik sektörünü Türkiye’de buluşturarak temizlik sektörünün önemini vurgulamak istiyoruz. Türkiye Ortadoğu’ya açılan bir kapı olduğundan dolayı çok stratejik ve önemli bir yere sahip. Türkiye ile başlayıp Ortadoğu’ya açılarak, endüstriyel temizlik konusunda bölgeyi geliştirecek çalışmalar yapıyoruz. Şu anda temizlik göz ardı edilen bir konu durumunda. Türkiye’de yapacağımız konferansta da temizliğin önemine vurgu yapacağız ve burada gerçekleştireceğimiz organizasyon sonrası dünyanın temizliğe bakış açısı değişecek. Gerçekleştireceğimiz konferansta yüksek ısı kullanılmadan düşük ısıda hijyen sağlama ve başka bir çok konuyu tartışacağız. Çevreye zarar vermeden hijyen sağlamayı tartışacağız. Bizim yaptığımız iş tüm sektörleri etkiliyor, her sektörün içinde temizlik var, yaptığımız işle gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

www.cleanermagazine.net




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder